Diensten die Schildersbedrijf Müller aanbiedt:

 • Onderhoudsschilderwerk
  Dit is nodig om uw schilderwerk in optimale toestand te houden. Wij adviseren het onderhoudsschilderwerk alle 5 tot 6 jaar te laten uitvoeren, zodat uw schilderwerk goed beschermt is en lang mooi blijft. Bent u klant van ons dan ontvangt u alle 5 jaar automatisch een herinnering dat het weer tijd wordt voor uw onderhoudsschilderwerk. Op het onderhoudsschilderwerk verlenen wij 2 jaar garantie.
 • Binnenschilderwerk.
  Ook het binnenschilderwerk van ramen, kozijnen en deuren moet regelmatig onderhouden worden. Afhankelijk van de toestand van uw binnenschilderwerk en ouderdom van de woning adviseren wij alle 10 jaar het binnenschilderwerk te laten uitvoeren. Hierop verlenen wij 4 jaar garantie.
 • Wandafwerking.
  Hier zijn oneindig veel mogelijkheden en keuzes. Van sauswerk van plafond en muren tot speciale wandafwerkingstechnieken is alles mogelijk. Schildersbedrijf Müller bezit de kennis en expertise om met u een geschikte oplossing te vinden voor uw wandafwerking.
 • Houtrot
  Mocht er onverhoopt toch houtrot in uw schilderwerk opduiken, kunnen wij dit uiteraard professioneel verwijderen en vervangen, zodat het schilderwerk er weer top uitziet en jaren mee kan.